Fru Nielsens Hverdag header image 2

Sig det med blomster.

Skrevet onsdag d. 19. oktober 2011 kl. 11:11 og gemt i: [blomst, fru Nielsens Hverdag, håndværkeren]

Håndværkeren er meget glad for sine dahliaknolde, desværre har de to seneste vintre været for hårde, så knoldene har fået frost og er dermed blevet ødelagt.
Han har ellers gjort et ihærdigt forsøg for at opbevare dem frostfrit, men det er altså mislykkedes to år i træk, så nu har han kun de knolde, han har købt i år.

Jeg har flere morgener lagt mærke til, at nogle mennesker på Brovej er i gang med at renovere haven, de stiller de opgravede planter ud til vejen, hvor man kan hente dem gratis. Jeg er før kommet for sent derover efter planter, så jeg var lidt forsigtig med min optimisme, da jeg i forgårs så, at de havde stillet dahliaknolde ud til vejen.
Heldigvis var knoldene der stadig, da jeg havde været hjemme efter bilen, så jeg fyldte hele bunken ind i Berlingoen.

Så da håndværkeren kom hjem, kunne jeg sige det med blomster 🙂


Stor glæde i det lille hjem.

0

···6 kommentarer ↓