Fru Nielsens Hverdag header image 2

Endelig tør bag ørerne…

Skrevet onsdag d. 6. juli 2011 kl. 01:00 og gemt i: [blog]

og alle mulige andre steder 🙂
Jeg har været nedlagt af syndfloden i København i lørdags,
min host – Surftown –  var vist nærmest skyllet væk…
Jeg har taget det koldt og roligt, der er andre med vigtigere hjemmesider end min, som vist har været ved at koge over.

Nu er jeg tilbage – selvom jeg egentlig skulle ligge i min seng 🙂

0

·8 kommentarer ↓

 • Catarina

  Dejligt at du er klar igen. 🙂

 • Inge

  Skønt.. 😉

 • Liselotte

  Velkommen tilbage, Helle 🙂

 • Margrethe

  Det var godt, det lykkedes at blive tør igen 😉

 • Janne

  Det er utroligt hvordan vi kan blive så våde af et regnskyl på øen, jeg venter forsat på surftown og kom til abstinenserne for flere dage siden. Jeg er nok meget tæt på dråben som får bægeret til at flyde.

 • Lise Lorenzen

  Godaften

  Nu er jeg lige kommet dumpene forbi dig tænkte lige på om du ikke havde lyst til at få en plads på min side under link hvis du linker mig får du en plads hos mig (: Tænkte osse lige på noget andet har noget der hedder på besøg du kan læse mere her http://dytbat.wordpress.com/pa-besog/ Håber du har lyst til at være en af dem… Håber at høre fra dig på min blogger måtte jo lave ny pga ham jeg havde hos snakket jeg ikke med mere og endt med at han bare lukket den ned uden jeg fik det at vide så håber du kan lide min blogger nu jeg kun har været igang i en halv uge ca… (: Forsæt god aften…

  Mange knuser fra Dytbat/Lise

 • Helle K.

  Tak skal I ha’ 🙂

  Janne – sådan har jeg det slet ikke, og har ikke haft det. Som jeg skrev, så er min blog overhovedet ikke vigtig og jeg er sikker på, at Surftown gør hvad de kan… Der er jo ingen som har gjort noget med vilje for at genere mig 🙂

  Lise: Tak for din kommentar. Jeg laver ikke links på min blog, så du får altså ikke mere reklame, end den du har fået ved at kommentere her 😉 jeg vil kigge ind til dig, og hvis jeg har lyst, så kommer jeg igen.