Fru Nielsens Hverdag header image 2

Det var den sidste.

Skrevet torsdag d. 3. marts 2011 kl. 08:19 og gemt i: [bøger, maria lang]

Underligt at lige netop denne bog, “Tvillingen i spejlet” af Maria Lang, skulle være så svær at få fat på. Det er en af de sidste bøger fra hendes hånd, så det er ikke pga alder.

De første bøger fandt jeg på div. antikvariater, et antikvariat i Aalborg, en enkelt på en anden hjemmeside, men denne kunne jeg ikke få fingre i, når jeg endelig fandt den, så var den allerede solgt.
For ca. 1 mdr. siden satte jeg en annonce i “Den blå avis” og “Gul og (næsten) graits” og i weekenden var der gevinst í “Gul og gratis”.
Jeg er ca. halvvejs med at genlæse bøgerne, jeg holder pause, jeg har nemlig fået et læs bøger fra biblioteket, og det er hyggeligt at møde alle de gamle bekendte – Christer Wijk og Camilla – Einar og Puck Bure – Almi Graan m.fl.
De ældste bøger er de bedste og her midtvejs holder kvaliteten stadig, men jeg kender alle de senere bøger og ved, at den ikke holder.
 Maria Lang er vel nærmest i kategori med Agatha Christie – bare på en nordisk måde.

0

··7 kommentarer ↓

 • Rejen

  Åh heldige dig at få fat i alle hendes bøger, jeg holder også meget af at læse Maria Langs krimier…;-D

 • johanne

  Tænk engang…i sin tid smed jeg hendes bøger ud. Såvidt jeg husker, var de alle med i den gamle Unions Bogklub. Og nu har du da givet mig lyst til at genlæse dem. Jeg må på udkig i genbrugsbutikken.

 • Catarina

  Aii, hende kender jeg ikke engang, men er sikker på at jeg ville synes om hende da jeg godt kan lide Agatha Christie.

  Skønt at du langt om længe fandt den. 🙂

 • Lene

  Jeg må vist i gang med en relæsning af de krimier 🙂

 • Margrethe

  Tror jeg skal igang med hende igen 😉 – hun skriver bare godt. Tillykke med at du endelig fik fat i den.

 • TinaLiel

  Først er jeg helt vild med dit makribillede af fisken 😉 Og så må det være en skøn følelse sådan at læse alle bøgerne af en forfatter. Skønt at du fik fat I dem alle! Herlig historie med kattelemmen! God weekend. Knus♥

 • Henriette

  Jeg holder også af Maria Lang og hendes bøger. Jeg har nogle stykker af hende og har læst andre gennem bib, men aldrig “tvillingen i spejlet”.
  Er den god??