Fru Nielsens Hverdag header image 2

Hvad gjorde hun dog der?

Skrevet torsdag d. 4. november 2010 kl. 08:22 og gemt i: [fru Nielsens Hverdag]

Altså Thyra Frank som jeg har haft besøg af i mine drømme i nat.
Jeg kan ikke huske, hvad jeg drømte – det var vists noget med at vente på både det ene og det andet.
Det er jo ellers det vigtige – HVILKE FØLELSER og ikke hvem som var med i drømmene.

Sjovt med hende Thyra Frank,
der er så mange, som ønsker, at de en dag vil ende hos hende eller et lign. sted,
sådan har jeg det slet ikke.
Hvis jeg skal bo sådan et sted, når jeg bliver gammel, så skal jeg godt nok ændre personlighed…
Jeg er slet ikke social på den der måde, at jeg skal være sammen med mange hele tiden, og foretage mig ting i grupper – måske når jeg bliver gammel, hvem ved? Jeg drikker jo ikke engang rødvin nu, så 😉
Jeg ved slet ikke, hvor jeg har lyst til at ende – hvis jeg ikke kan læse bøger eller gå rundt, så har jeg vist slet ikke lyst til at være i live – hverken her eller der.

Nu ved jeg pludselig hvor hun kom fra – altså Thyra i mine drømme – jeg læste nyhedsoverskrifter på nettet i aftes, og der var hun nævnt. Det var Lars Løkke også, så min hjerne kunne have valgt meget værre 😉 Tænk sig at have ham i hovedet en hel nat.

Jeg vil glæde mig over, at ældste i weekenden sagde, at hun selvfølgelig ville have et hus med plads til mig… hun bliver nok klogere, men det var da pænt sagt.

Nu må jeg vist få rystet hovedet og komme i gang – hep og hep fruNielsen 🙂

0

··10 kommentarer ↓

 • Catarina

  Hi hi ja, så heller Thyra end Lars. 🙂

  Nogle gange er det altså sjovt med de dersens drømme og det vores små hjerne får ud af dem. 🙂

  Godmorgen.

 • Helle K.

  Cat. det har du nemlig helt ret i – og godmorgen til dig 😉

 • Rejen

  Jeg ville heller ikke bryde mig om at ende på plejehjem uanset hvor godt det måtte være…jeg er heller ikke særlig social med mange mennesker, og tanken om at hver dag at skulle gå op og ned af mennesker man ikke kender eller har et forhold til, det ville jeg ikke bryde mig om….Tænk at blive nødt til at spise sammen med andre når man er vant til at kun spise med familien eller husbonden….uha og så hver dag, nej tak…nåeh men håber du slipper for flere drømme om Thyra og Lars…hav en god dag…

 • Helle K.

  Annemarie: Lige min mening 🙂 Der er så mange andre dejlige mennesker, som jeg hellere vil drømme om 😉 og det samme til dig.

 • Madame

  Det er sjovt med sådan nogle dagsrester, der kører videre i hovedet om natten – jeg kender det så godt 🙂
  Men hos Thyra kan du netop selv bestemme det hele, Helle. Du kan sove hele formiddagen, hvis du har lyst til det 🙂

 • Helle K.

  Madame: Det vidste jeg godt, at man må gøre som man har lov til… men jeg er alligevel ikke hooked på at bo sådan.

 • TinaLiel

  Hi ville også foretrække Thyra. ja hvad der ikke foregår på øverste etage om natten! Kan godt se hvad du mener med sådan et aktivt plejehjem men hvis alternativet er som de fleste plejehjem er så Thyra!! Ha en dejlig dag♥

 • Margrethe

  Jeg vil nu sige, at skal det være… og det ikke kan være anderledes – så må casa Lotte være stedet 😉

 • Helle K.

  I har jo nok ret i, at Lotte er at foretrække. Jeg får bare knopper, når ting skal være for hyggelige og rare og tætte… måske fordi jeg aldrig har lært det.

 • Annette's space

  Hvis valgte står mellem Thyra Frank og Lars Løkke som drømmeingredienser, vælger jeg til enhver tid Thyra, det fantastiske menneske 😀