Fru Nielsens Hverdag header image 2

Det er fandeme hårrejsende,

Skrevet tirsdag d. 1. juni 2010 kl. 16:03 og gemt i: [sygdom]

at man får konstaterer for højt blodtryk,
får en bunke medicin,
får at vide, at det er en god ide at tabe sig,
gør utallige forsøg på samme…

Nu 3 år efter har jeg konstateret, at det stort set er umuligt at tabe sig/mig.
Blodtrykket er gået amok igen.
Lægen fortæller, at den ene slags medicin betyder, at det stort set er umuligt at tabe sig eller bare holde vægten :mrgreen:

Det er forbandet.

0

··6 kommentarer ↓

 • Tina Poulsen

  Jamen det er da SÅ godt at høre, 3 år efter hva???!!! NOT 🙂

 • Fru E

  Så er det altså op ad bakke og i modvind. Øv.

 • anjoe

  *SUK*
  Men hvor godt at du er en farverig kvinde, så at du ikke går i sort 😉

 • Henny

  Den situation er jeg også i. Så er det, at man bliver træt af at høre om de termodynamiske love! Men det med, at blodtrykket går amok, igen, efter at man har taget pillerne i lang tid, det er godt nok træls.

 • Lene

  ØV Helle, hvilket præp. er det der modvirker vægttab?

  Og dig som er så sej til at få gået hver dag. Surt show

 • Helle K.

  Tina: Øv 🙂

  Fru E: Netop 🙂

  Anjoe: Nemlig – går ikke i sort 😉

  Henny: Håber du finder det som hjælper dig 🙂

  Lene: Det er Selo-Zok – jeg havde hørt det for et stykke tid siden, men min egen læge tog det ikke sådan alvorligt (en mand på 63), men jeg var inde hos en anden læge i tirsdags (kvinde på min alder), som tog det alvorligt og indrømmede, at hun havde samme erfaring med præparatet. Nu vil hun forsøge at øge dosis af et andet præparat og så måske kan vi formindske Selo-Zok med tiden.
  Selvom jeg passer meget på, hvad jeg spiser, så hjælper det heller ikke rigtigt…