Fru Nielsens Hverdag header image 2

Bror og søster.

Skrevet mandag d. 13. oktober 2008 kl. 09:09 og gemt i: [fru nielsens fødselsdag]

Det er ikke det rene skæg, når lillebror vokser storesøster over hovedet…


Hun siger:, at det kun er ½ time siden, at vi snakkede om, at han snart ville være ligeså stor som hende, men nu er han vokset forbi – og det er sket i løbet af den ½ time, sådan føles det i det mindste.

Heldigvis kan hun stadig få lov til – en sjælden gange – at nusse hans hår, nu er det bare kamoufleret som “at sætte hans hår” 🙂


Storesøster var også en anelse bekymret.
Håndværkeren har lige sat næsen mod Otterup på Fyn.
Mellemste skal være der i nogle dage.
I et forsamlingshus sammen med nogle andre nørder.
De skal spille WOW og hygge sig – indtil onsdag.
Ældste sagde: “Det havde han aldrig fået lov til, hvis jeg bestemte”

Jeg ville gerne have været med på turen, men Emma kan ikke være alene hjemme så længe – og hun er ikke en hund efter at køre bil. Hun ryster helt vildt og kaster op – så det ville ikke være sjovt med to drenge på 15 i bilen og en syg hund.

Jeg har tænkt mig, at støvsuge og vaske et vindue/rum af gangen i løbet af dagen. Så er de klar til lysninger og bundstykke.

Nu skal jeg heller ikke tro, at jeg er Superwoman eller noget – jeg kan godt mærke min krop, selvom jeg lever højt på indsprøjtningen i tirsdags – hvorlænge mon den virker?

Jeg har været mere hævet, end jeg lige har vidst – idag har jeg fx knoer på hænderne og kan mærke, at hele kroppen er svundet ind… sådan føles det ihvertfald.

Forhåbentlig kan det vare ved – eller i det mindste en medicin som hjælper. Det er noget nemmere at leve et normalt liv på denne måde, end når jeg vakler rundt og taber ting 😀

God mandag til jer 😀

09 kommentarer ↓

 • Elizabeth H.

  lol Jeg kan godt sætte mig ind søster/bror problematikken, dog ikke på egen hånd – men via venner / veninder. Det er sgu da også trælst, at lillebroderen vokser én over hovedet.
  Min søn er 12 cm fra at være lige så høj som mig, og han fylder 13 på onsdag, så han kan nå at vokse meget endnu, før han er “voksen”. Det er altså også underligt, at børnene vokser én over hovedet lol .
  Det lyder slet ikke rart med din sygdom. Jeg har faktisk én i mine vennekreds, som lider frygtelig meget af gigt i sine led, i hele kroppen, det kan måske godt være, at det er samme som dit. Jeg må indrømme, at jeg ikke har bidt mig fast i “titlen” på sygdommen, for hun omtaler det selv om “gigten”. Nogle dage kan hun slet ikke. Puha. Det må være så smertefuldt, tænker jeg..

  Et Stort Knus til dig..

  p.s. Otterup er der hvor jeg bor, og min den store knøjs er også til WOW 🙂

 • Elizabeth H.

  … at han spiller WOW, han er ikke med i nogle fysisk dyster – læste lige, at det kunne misfortolkes… 🙂

 • Janne

  Jeg venter på den dag, hvor drengene vokser over mit hoved. Den store, som altid har været høj, måler allerede mere end 1.20 og han er knap 6 år…. med den fart varer det ikke længe.

 • et cetera

  Min søn er 1,90 – og har været et stykke tid – det gør ham til husets suverænt højeste beboer, så vi HAR vænnet os til at lægge nakken tilbage, når vi taler med ham 🙂
  – og hvor er dine unger forresten skønne, Helle – og så er det næsten utroligt som datterlil ligner dig – i de rigtige vinkler – det er hun forhåbentligt rigtigt glad for!

 • Perle

  Datteren ser ud til, at ligne sin mor 😉 Kønne børn. Jeg synes der er en tendens til, at 2’eren bliver højere end den førstfødte. Vores ældste er ikke vokset i et års tid og er ‘kun’ 162 cm. Yngste er 158 cm nu og gror stadig. Hun vokser garanteret også sin søster over hovedet.

  Hvor dejligt, at insprøjtningen virker. Det må være en befrielse, at du har det bedre.

  Tanker herfra.

 • Anne, Mandagspigen

  Her var det omvendte lige ved at ske, men skete heldigvis ikke….at lillesøster voksede over storebror…Men Jeppe satte pludselig en spurt ind og er nu en anelse højere end mig…og vokseriet ser ud til at fortsætte (hvilket han er super glad for, har altid været den mindste…ikke sjovt= hærværk 🙂

 • marianne

  åh, hvor jeg huskede den dag min lillebror voksede mig over hovedet – det er altså ikke sjovt…..

 • Mariann

  Hvor er det dejligt at læse, at du har det bedre. Krydser fingre for, at virkningen holder rigtig længe 🙂

 • Helle K.

  Elizabeth: Min søn bliver 15 ¨på lørdag og han er vokset mig over hovedet for længst – han er 180 og datteren og jeg er 168 – så vi må kigge op til ham.
  Der findes mange slags gigt, så det er svært at vide, om det er samme slags.
  Er din dreng til wow samme sted mon – eller spiller han bare i almindelighed? Det er på Lunde Bygade, men er slut i aften.

  Janne: Afhængig af din højde, så kan det ikke vare længe 🙂

  et cetera: 190 er godt nok høj – jeg har en nevø som er 197 og det er altså mega-højt… 😉
  at hunl ligner mig i de rigtige vinkler – hmmm måske hun ville sige de forkerte vinkler 😉 nej hun har vist vænnet sig til det. 🙂

  Perle: Min ældste er så en pige og jeg tror nok, at drenge bliver højere – sådan generelt. Det er sjovt med højde – på min side er der en niece på 159 cm. og på min mands side en pige på 180 cm. så de er i alle højder.

  Det er dejligt med den indsprøjtning. 🙂

  Anne: Det er ikke sjovt at være en lille dreng med en stor søster – så jeg kan godt forstå, at han er glad 🙂

  Marianne: Jeg har heldigvis ingen lillebor – eller -søster, så det har jeg aldrig prøvet – og mine søskende er stort set på min højde. 🙂

  Mariann: Tak – jeg håber og håber hver eneste dag 🙂