Fru Nielsens Hverdag header image 2

Har du set filmen?

Skrevet mandag d. 15. september 2008 kl. 14:15 og gemt i: [film]

For langt tid bestilte jeg en film på biblioteket, den kom hjem idag.

Har du set den?

Filmen hedder “Solstorm” og er bygget på Åsa Larssons bog af samme navn.
Hvis ikke der er andet godt i filmen, så kan jeg i det mindste sukke over Michael Persbrandt, ham er jeg tosset med.

0

·7 kommentarer ↓

 • Karin - Abildjyden

  Tak for tipset, denne bog har jeg aldrig læst, og filmen kender jeg ikke…. Du har givet mig inspiration til ønskelisten over bøger og film til vinterens hygge 😉

 • Helle K.

  Karin: Selvtak – jeg har læst alle hendes bøger forlængst, men er spændt på filmen 🙂 Det var dejligt, at kunne give dig lidt inspiration 🙂

 • et cetera

  Helle, jeg så den i forgårs – og den er da hæderlig – men bøgerne er simpelthen SÅ gode. Personligt synes jeg langt bedre om Åsa Larsson – end Camilla Läckberg og Liza Marklund – fordi Larssons sprog er så udsøgt godt 🙂 – og Persbrandt har nemlig en udstråling og en karisma som få, men hans rolle i lige denne film er nu ikke voldsom – hverken stor eller sympatisk … Kom lige til at tænke på “Ganster”, som også har Persbrandt i én af hovedrollerne – har du set den? Den kan også lånes på bibliotekerne – og det er en fantastisk “Romeo og Julie”-fortolkning, må vist lige have lavet en anmeldelse

 • et cetera

  “Ganster” er altså “Gangster” ;-D

 • Helle K.

  et cetera: Hæderlig – nå men jeg forsøger alligevel 🙂 Bøgerne er nemlig rigtig gode. Øv jeg havde håbet, at han var hovedrollen 😉 Jeg har ikke set Gangster, men det vil jeg da gøre – tak for tippet 🙂 Ja du skulle lave en anmeldelse. 🙂

 • Pernille

  Tak for endnu en svensk krimiforfatter.

  Jeg kan så godt lide svenske krimier, men denne her kendte jeg ikke. Nu har jeg været inde på det lokale biblioteks hjemmeside og bestilt den. Glæder mig til at læse den, og også de følgende.

  Jeg kan rigtig godt lide Liza Marklund, mens Camilla Läckbergs sprog irriterer mig lidt – det forhindrede mig dog ikke i at læse alle dem, hun foreløbig har udgivet 🙂

 • Helle K.

  Pernille: Selv tak 🙂
  Jeg overvejer, om jeg skal læse dem igen 🙂
  Camilla Läckberg har jeg det også svært med, men jeg læser hende også hver gang alligevel 😉