Fru Nielsens Hverdag header image 2

CEWE fotobog.

Skrevet onsdag d. 23. oktober 2013 kl. 12:11 og gemt i: [fotobog, reklame]

REKLAME

For en månedstid siden blev jeg tilbudt en fotobog fra CEWE, hvis jeg ville skrive et indlæg om fotobogen på min blog.
Jeg har eller ikke reklamer på bloggen, men når det handler om fotobøger, gør jeg en undtagelse.

Vi havde gæster for et par uger siden og jeg mente, at det var en god anledning til at få lavet en fotobog.

Mandag den 14. oktober downloadede jeg bestillingssoftwaren fra CEWEs hjemmeside, det foregik helt enkelt og var lige til at gå til.
Jeg besluttede, at jeg ville bestille en stor fotobog med softcover og valgte også alle billeder fra dagen skulle med, derfor blev jeg nødt til selv at betale lidt af regningen 😉

cewe_fotobog_231013
Mandag den 21. oktober modtog jeg min fotobog. En uges leveringstid er helt i orden.
Selv om jeg valgte softcover, så er bogen i en rigtig god kvalitet.

Jeg har ikke gjort specielt meget ud af finishen på bogen, men jeg er sådan lidt hu-hej-og-nu-skal-vi-skynde-os og impulsiv, så sådan må det være … en anden mere pertentlig person kunne få et meget smukt udtryk med tekster og opsætning.

En anden gang (hvis jeg selv skal betale), ville jeg nok vælge at have lidt færre billeder med i bogen.
Her skal tilføjes, at hvis det var billeder fra et bryllup, en konfirmation eller lign. så er det en anden snak, så ville jeg både vælge mange billeder og hardcover.

Prisen for bogen er 441,90 kr. Det er dyrt, når det er tilfældige skud fra en hyggelig dag, men hvis der var tale om bryllup eller lign. så mener jeg, at prisen er ok.

Jeg vil gerne anbefale CEWE fotobog. Jeg har tænkt mig, at jeg vil have lavet mange flere fotobøger i fremtiden 🙂

0

··7 kommentarer ↓

 • Mette

  Jeg lavede sådan en efter min Podes konfirmation og den indeholdt udover fotos også sangene, avisannoncen, indbydelserne, bordkortene osv. så hele konfirmationen er samlet i bogen.

  Kvaliteten er super flot og betydeligt mere interessant end blot et fotoalbum med billeder, så jeg er glad for at jeg brugte tiden på at sætte den op.

 • Helle K.

  Mette: Jeg havde også kagebagning, æbleskrælning, kort og gaver med i min, men i tilfælde af bryllup, konf. eller lign. så ville jeg også gøre mig umage – jeg er bare ikke så god til umage i hverdagen – desværre.

 • anjoe

  Pyt Helle, din bog viser jo garanteret ganske godt dagens oplevelser, hvilke er det væsentligste, så det “finere arrangement” er ligegyldigt 🙂

 • Helle K.

  Anjoe: Pyt – du har ret 🙂

 • Lone J

  Dem har jeg ikke prøvet før. Jeg plejer for det meste at bruge Pixum, når jeg laver fotobøger. Hvis du har erfaring med Pixum kan du eventuelt vurdere fordele og ulemper ved de 2 firmaer? Jeg skal have lavet et par fotobøger som skal gives væk i julegave 🙂

 • Helle K.

  Hej Lone

  Jeg har testet både Pixum og Cewe og jeg siger, tag den billigste – det er vist pixum. De var lige nemme og havde samme kvalitet. Jeg skal snart have lavet et par fotobøger igen og jeg vælger Pixum af samme grund.

 • Lone

  Tak for svar, jeg har også prøvet at lave lidt research blandt andet på http://www.fotobogtest.dk og det virker umiddelbart til at både CEWE og Pixum har samme gode kvalitet. Så min næste fotobog bliver fremover bestilt hos den udbyder med de bedste priser 🙂

  Mvh

  Lone