Fru Nielsens Hverdag header image 2

Katrines værnepligt …

Skrevet lørdag d. 19. januar 2013 kl. 19:53 og gemt i: [ord]

Ord fra en 89’er – værnepligt

Så har hun fået pustet ud og kan bruge tid på andet end at tænke på E K S A M E N  i denne omgang.
Siden før jul har ældste været fyldt til randen med eksamen og eksamensnerver.
Hun har skrevet en stor opgave og afleveret lige efter jul, forberedt sig og afleveret synopsis til mundtlig eksamen som så løb af stablen i går – nu er det overstået og det gik godt.
Om et par uger starter hun i praktik hos Deluca film, det bliver sjovt at bruge sin viden i praksis, men også hårdt at arbejde fuld tid og samtidig arbejde i Fakta for at tjene til dagen og vejen – og samtidig læse pensum og få skrevet en opgave på 30 sider, som skal afleveres samtidig med at praktikken er færdig.
Hun ved godt, hvad foråret og sommeren skal bruges på.

0



4 kommentarer ↓

  • kirsten pauli

    good for her.. proud mother..:)

  • Catarina

    Nøjjj, et forår den unge Katrine har for sig. Håber hun mentalt er klar til de store udfordringer, hvor der ikke levnes meget til til at slappe af og være ung uden forpligtelser. 🙂

  • Karin

    Tillykke til Katrine. Dejligt eksamenræset er overstået.

    Det bliver en meget sammenpresset periode hun står overfor uha. Hun skal nok klare den, bare hun forbliver i nuet, ikke vil alt muligt andet, når nu foråret er strikket sådan sammen.

    God arbejdslyst til Katrine.

  • Helle K.

    Kirsten: Nemlig og mange tak 🙂

    catarina: Jeg tror, at hun er klar. Hun har jo vist evner for ansvar hele livet og har sat sig nogle mål, så nu skal alle oplevelserne bare indenbords – selv om det bliver hårdt. Hun har ikke været uden forpligtelse i mange år – har tjent sine egne lommepenge siden hun var 12 … så 🙂

    Karina: Tak – det er skønt 🙂 Hun skal nok klare det, hun er sej den pige 🙂