Fru Nielsens Hverdag header image 2

Den hvide skjorte

Skrevet torsdag d. 17. januar 2013 kl. 18:49 og gemt i: [tøj]

som jeg slet ikke har, men mangler så meget.
I flere måneder har jeg sukket efter en hvid skjorte, ikke hvilken som helst hvid skjorte, forstår du nok, men lige netop den jeg mangler.
Jeg har flere hvide allerede, men de er alle i kjortel-/tunikamodel og skal bruges over et par bukser eller et par gamacher.
Jeg mangler en hvid skjorte i en forsigtig slimline, så den sidder tæt over skuldrene, armene og bagdelen, men sådan er mere til den løse side over maven 😉 Min mave er jo ikke top-trimmet-ungdoms-lækker men mere sådan flødeskums-jeg-har-været-gravid-4-gange-og-jeg-har-tabt-mig-konemodelagtig.
Skjorten skal have nogle lange snipper, som kan stikke ud under en trøje, som er over en nederdel – nederdelen har jeg allerede, så jeg mangler en hvid skjorte.
Min niece foreslår en hjemmeside, hvor hun bestiller og får specialsyet skjorter efter mål, men det er karriereniecen med den fede jeg-bestemmer-løn, så jeg er bange for, at hendes forhold til rimelige priser er lidt anderledes end mit …
Nu vil jeg bare slappe af, så falder jeg nok over S K J O R T E N lige pludselig.

0

·



7 kommentarer ↓

  • Marianne Sandemand

    Du må på et sykursus Helle – så kan du sy skjorten netop som du vil have den.

  • Helle K.

    Marianne: Sykursus – nej det gider jeg altså ikke – for øvrigt kan jeg i forvejen godt sy … men gider ikke sy skjorter 😉

  • Inge

    Den skjorte findes derude, du må ud og jage.. 🙂

  • rejen

    Åh hvor jeg kender det, at det er svært at finde det man lige har brug for..;-D

  • Catarina

    Jeg er sikker på du finder den skjorte når du mindst venter det og til den den helt rigtige pris.

    God fredag til dig. 🙂

  • Karin

    Jeg har læst og fulgt en del med. Husker lidt, kun lidt, og nu kan jeg ikke finde det jeg søger, prøver at fortælle det jeg tænkte på.

    I Spanien er der mange arbejdsløse, Krisen vi alle taler om har givet dem et stort gok i nødden. Mange har ikke råd til bolig, og samtidig står der mange boliger tomme. De boliger er så besat af de resursestærke boligløse. De har lavet en sammenslutning omkring penge de ikke har. En arbejdsløs lærer kan betale med lektiehjælp, undervisning, en anden arbejdsløs murer kan betale med murerarbejde, og en bankfuldmægtig kan så være den der formidler disse foranstaltninger, da en arbejdsløs bager har brug for noget murearbejde.

    Håber det lød forståeligt.

    Så er det lige her jeg tænker – Du kunne finde en der bruger fritiden til at sy, lege med det etc. Vedkommende kan ikke strikke, men mangler lige det ultimative. Det er jo ikke sort arbejde her i DK endnu, altså bytte noget der er en fritidsinteresse, ikke vores erhverv.

    Ved du finder en løsning – du vil få den skjorte du tænker på, den er derude, og til det beløb du vil give.

    Ønsker dig en fantastisk fredag, weekend.

  • Helle K.

    Inge: Jeg kigger mig rundt i verden:)

    Rejen: Ja det er så 🙂

    Catarina: Det samme håber jeg – tak 🙂

    Karin: Det må jeg gøre – tak for ideen. 🙂