Fru Nielsens Hverdag header image 2

12.12.12.12.12

Skrevet torsdag d. 13. december 2012 kl. 14:31 og gemt i: [12.12.12.12.12]

Nå ja jeg fik da også taget et billede i går.

0

··6 kommentarer ↓

 • Catarina

  Sådan og godt ramt. 🙂

 • anjoe

  Er det egentlig ikke 4 gange 12? De to største visere står på 12, datoen viser ditto 12, og vi tager året 2012 som givet, men sekundviseren står på en skæv 8’er, dens skygge på en skæv 7’er! Da indstillingsskruen tilmed står i “lufteposition”, tror jeg, at du har snydt lidt, men pyt, billedet er flot, og forhåbentlig overlevede uret det kolde gys 😀

 • Helle K.

  Catarina: Takk

  anjoe: jo det er det nok, altså kun 4 x 12 🙂 At du tror, at jeg snyder, det viser kun, hvor lidt du kender mig anjoe. Jeg snyder aldrig! Billedet er taget kl. 12 minutter og 12 – og dimsen der står i luftposition skyldes, at uret er i stykker – den står også i luftposition lige nu og uret går. Billedet er taget på det korrekte tidspunkt – jeg sad med min telefon og så at det gik rigtig til med tiden. Den eneste snyd er de 12 sekunder og det er vist bare en fejl – at jeg kom til at skrive 12 en gang for meget 😉

 • anjoe

  Undskylder, men som jeg skrev, troedes også kun på lidt snyd. Men sammenlagt, trukket fra, ja da ligner vi to hinanden, for jeg bryder mig ligeså lidt om at blive gjort til løgner.
  Derfor ekstra undskyld, Helle! Mener i øvrigt at kunne huske, at du fik uret foræret af datter, fordi farven matchede din farvecodens 😀

 • Helle K.

  anjoe: Alt forladt og ok og helt i orden 🙂 At jeg ikke lyver, er bare sådan en af mine kæpheste 😉 Det er rigtigt – jeg fik det til morsdag for 1½ år siden og jeg elsker det ur 🙂

 • Helle

  Jeg læste en artikel på CNN om et barn, som var født den tolvte i tovte 2012, kl. 12.12 præcis. Sjovt 🙂