Fru Nielsens Hverdag header image 2

The never ending story …

Skrevet fredag d. 14. september 2012 kl. 09:18 og gemt i: [krimi]

Jeg har været lidt i tvivl … skulle I egentlig høre om sidste afsnit i den serie?

Men ok I får lov.

For en måned siden optog jeg “The Killing” på harddisken, men fandt ud af, at der var sket en fejl, så sidste afsnit var glippet, men ved hjælp af en god blogveninde fandt jeg en udvej og fik sidste afsnit i hus.

Nu skulle man så mene, at der var styr på alt, jeg glædede mig i hvert fald til at skulle se “The Killing” sæson 2.

Den dag jeg satte mig til rette for at at se første afsnit, hvad skete der? Den der forbandede harddisk valgte at gå i stykker. Så er det man tænker, at det altså er løgn – eller at det bare ikke er meningen, at jeg skal se den serie lige nu.

Nu har jeg købt sæson 1 på dvd og jeg afventer sæson 2, men jeg frygter at den først kommer på gaden efter nytår.

0

···8 kommentarer ↓

 • Madame

  Øv sikke noget, Helle – jeg kender slet ikke den serie, men nu vil google lidt og finde ud af, hvad det er.

 • Helle K.

  Madame: Det er den amerikanske udgave af “Forbrydelsen” 🙂

 • Anette

  Argh hvor irriterende. Håber du snart får 2 del 🙂

 • Karin Abildhauge

  Jeg fik aldrig begyndt på den amerikanske udgave, jeg ved der er ændringer i plottet, dog ikke hvilke.
  Kan du anbefale den til en der er vild med krimi/Thriller bøger/film.?
  Er der ingen genudsendelser af serien?
  Jeg krydser fingre for det bliver lidt før du kan få 2. del på dvd.

 • Helle K.

  Anette: Det håber jeg også 🙂

  Karin: Det var genudsendelsen der blev slettet 🙁 Den kan fåes med engelsk tale og uden undertekst, men det er en meget mørk film, hvor der regner og personerne mumler, så det kan jeg ikke nøjes med 🙁
  Jeg vil gerne anbefale den – også bogen – altså den engelske udgave af Forbrydelsen i bogform – den er overraskende 🙂

 • mosekonen

  Jamen, kære Helle dog – det her læser jeg først nu. Og selvom det ikke er spor pænt, kunne jeg ikke lade være med at smile.
  Du og den serie er altså bare ikke gode venner. Men det glæder mig, at du har købt den – og så må du altså være tålmodig og vente på sæson 2.
  Jeg har ikke været interesseret før – men nu får jeg da helt lyst til at se den 🙂
  Knus og god fornøjelse.

 • Donald

  åh – det er så ærgeligt, men man bliver nødt til at leve med at produkterne har en levetid, der ikke er nær så lang som ens egen – og så må man glæde sig over et eller andet andet (fx. at man ikke selv røg på aflægspladsen inden harddisken:)

  Jeg tror du køber en extra harddisk eller en USB-harddisk og gemmer data på (jeg er godt klar over det er en anden problematik – men når man oplever den slags strejke, begynder man at undersøge mulighederne for at redde sine billeder, m.v.)

 • mosekonen

  Kære Helle – Har du det godt? Vi savner dine indlæg og smukke billeder. Håber alt er vel. Knus og tanker herfra.