Fru Nielsens Hverdag header image 2

Børn og hunde skal holdes inde.

Skrevet søndag d. 22. januar 2012 kl. 14:41 og gemt i: [mellemste]

I torsdags var mellemste til sin første teoritime.
I morges kl. 9 skulle han være i Hobro, han skulle køre i “kravlegården” (Det Køretekniske Anlæg) i et par timer.
I morgen kl. 17 skal han køre for første gang – i Hadsund.
Det passer mellemste godt, at det går lidt kvikt, han er jo fyldt 18, så det kan kun gå for langsomt med at få det kørekort.

Køreskolen hedder “Dumpfri“, det må da siges, at være et temmelig positivt navn 🙂
Husk det nu – i Hadsund i morgen kl. 17 – hold børn og hunde væk fra vejen.

0

··11 kommentarer ↓

 • Lene

  Tak for oplysninger til borger og samfund. Jeg kan så godt blive ved med at gå her 🙂

 • Joan

  Det var også der jeg tog kørekort…

 • Catarina

  Dejligt for ham, at det køre så kvikt. 🙂

  Her var sønnike til 2. teori i torsdags og skal i morgen til havs 1. teori og tirsdag er det hans tur til kravlegården. Og han glæder sig. 🙂

 • Henriette

  Min ældste skal start med teori engang i februar.
  Utroligt når de bliver så store ;o)

 • Susanne

  Min store datter har haft kørekort i en del år efterhånden, og hun har også en lille bil, som hun en sjælden gang kan køre mig ærinder i. (Jeg har selv haft kørekort side ’84, men jeg har de sidste 8 år haft angst for at køre selv – til nogen gene for min mand, som så altid er den der ikke må drikke.)

  Men tak for advarslen, i øvrigt. Jeg tænker, vi godt kan slappe af her i Hvidovre 🙂

 • Helle K.

  Lene: jeg mener, at du kan tage det helt roligt 🙂

  Joan: Så kan han godt 🙂

  Catarina: Det synes jeg også – selv om jeg ikke er vild med, at han skal køre selv… Held og lykke til sønnike 🙂 og god fornøjelse.

  Henriette: Held og lykke til den tid – min ældste har jo haft kørekort i flere år, men det er nyt hver gang 🙂

  Susanne: Slap bare af 🙂 Min datter har også haft kørekort i nogle år, men hun har ingen bil – hun siger, at selv om hun havde råd, så kunne det ikke betale sig i Aarhus – det er alt for svært at finde parkeringspladser og kommer frem i forhold til på cyklen. Det er så surt, ikke at kunne selv – jeg har prøvet en snert af det, da jeg havde nærkontakt med en lastbil på motorvejen for 4 år siden – jeg kører stadig ikke på motorvejen 🙁

  Tina: Tak – og jeg mener også, at du kan tage det roligt 😉

 • anjoe

  Der er kun få minutter til, at han starter kørslen, og da de ikke kan nå til Midtlolland på en enkelt køretime, tager jeg det roligt 😉
  Gad vide hvad “Dumpfri” havde gjort med den 79-årige mand, som gik på samme teorihold som jeg? Min kørelærer var den femte i Ringsted, som han var ved at slide op, og få måneder senere havde han skiftet til en sjette 😀
  Jeg håber, din søn hurtigt får kørekortet i garage!

 • Helle K.

  anjoe: SÅ hurtigt håber jeg alligevel ikke, at han kører 😉 Der er nogle mennesker, som vist ikke skal have kørekort – fx min datters veninde, hun var til 7 køreprøver, inden hun fik kørekort, og det var vist, fordi kørelæreren blev træt 😉 Tak det samme håber vi 🙂

 • anjoe

  Upsidasi, men så klog Jeres datter er, ved jeg 100% sikkert, at hun hellere – ligegyldigt hvad, aftenen har budt på – hellere ville ringe til Jer forældre, hvis ikke pengepungen var til taxa, end køre sammen med den veninde 😉

  Ham den 79-årige fik slet ikke køretimer, kun teori *LOL*

  Bortset fra alt dettens, er det sjovt at se dine bud på udfordringen!

 • Helle K.

  anjoe: Jeg er også helt rolig, hun har jo ben i næsten – ældste 🙂 Så må vi håbe, at han bliver ved med kun at få teori, det kunne være det samme, at få ham på gaden 😉
  Tak – jeg hygger mig med udfordringen (næsten) hver dag 🙂