Fru Nielsens Hverdag header image 2

Ingen antioxidanter i MIN lagkage!

Skrevet torsdag d. 20. oktober 2011 kl. 07:35 og gemt i: [frygt, kage, mellemste]

Som det er jer faste læsere bekendt, så havde mellemste 18 års fødselsdag i tirsdags.
Vi har fejret ham godt og grundigt med to gange gæster til cacao, lagkage og aftensmad.
Han har selv holdt ungdomsfest for “de unge og vilde”, så der var egentlig ikke mere i festposen til ham, men en gang boller og lagkage kan man vel altid klemme ned 😉 især mellemste er SYG med lagkage.
På den måde mor plejer at lave lagkage altså – der må ikke være ændringer, så bliver der store protester.
Syltede ferskner, creme, banan, hindbærmarmelade og rå hindbær er faste indgredienser, så da jeg opdagede, at den pose hindbær, jeg havde taget op af fryseren, var blåbær, var det med rystende hænder, at jeg placerede nogle blåbær (godt gemt) i kagen.
Ældste havde gode øjne, så hun spottede straks, at noget ikke var som det plejer… “Er det rosiner du har puttet i lagkagen?” Jeg fik hvislet ud mellem fortænderne: “Schhhh – lad som ingenting”, men for sent. Mellemste havde hørt at jeg hvislede…  “Hvad er der i lagkagen?” – “Ikke noget sagde jeg, alt er som det plejer”, men ældste foretog hurtigt en manøvre med en ske og en finger og fandt et blåbær, hvorpå hun konstaterede, at blåbær er en bombe af antioxidanter.

Så var det at de så vise ord faldt: “Der skal ikke være antioxidanter i MIN lagkage” – hvilket fik os til at sprutte af grin. Heldigvis blev lagkagen godkendt af alle – også MED antioxidanter og det hele 🙂

0

····8 kommentarer ↓