Fru Nielsens Hverdag header image 2

Hvordan kunne jeg glemme det?

Skrevet onsdag d. 29. juni 2011 kl. 13:57 og gemt i: [dejlig dag, ældste]

I lørdags havde ældste inviteret os til Aarhus og med på Aros.
Jeg havde snakket om, at jeg gerne ville se “Your Rainbow Panorama” og bagefter på stranden og se “Sculptures by the Sea“.

Vi havde en hyggelig tur på Aros – selv om jeg er temmelig svær at imponere, når det drejer sig om kunst. Jeg føler sjældent som kunstneren skriver i oplægget, får ikke de samme tanker. Jeg har der imod nogle tanker om “nogle gange er det for let at kalde noget kunst”.
Men turen i regnbuen var rigtig god – fin udsigt over Aarhus.

Bagefter spiste vi frokost på “Det grønne hjørne“, vi fik en lækker buffet for næsten ingen penge.

Så pakkede vi sammen og kørte hjem!

Hjemme i sofaen kom jeg i tanke om, at vi fuldstændig havde glemt “Sculputes by the sea” – øv altså det var jo den udstilling jeg VILLE se. ;( Ældste havde ikke sagt noget, hun troede, at jeg var træt og gerne ville hjem. Håndværkeren – han var nok nærmest græsk-katolsk 😉

Udstillingen slutter på søndag, så det bliver ikke i år – måske til næste år.

0

·3 kommentarer ↓

  • Lene

    Surt show, jeg ville også gerne se både skulpturerne og regnbuen. Næste gang må vi tage hinanden under armen og få den set 🙂

  • Anette

    Øv hvor ærgerligt du glemte den. Sculptures by the sea er flot – jeg har været der to gange i år. Du kan se billeder af skulpturene på min blog – det er selvfølgelig ikke det samme som selv at gå turen men bedre end ingenting. Håber den kommer igen i 2013 🙂 God dag.