Fru Nielsens Hverdag header image 2

Nostalgisk mandag

Skrevet mandag d. 25. april 2011 kl. 09:02 og gemt i: [påske, youtube]

Da denne sang blev spillet i radioen i morges, var håndværkeren og jeg ved at snuble over hinanden med fortællinger om: “Jeg kan huske, da jeg var barn…”

Måske kan den også minde dig om et eller andet eller en eller anden?

God gul påske 🙂

0

·····8 kommentarer ↓

 • Rejen

  Den kan jeg også godt huske…;-D

 • Per

  Folk der havde pladespiller i min barndom, havde ALTID den plade. Nogen havde sgu næsten ingen andre 😉
  Også god gul påske til jer 🙂

 • Anne

  Smilet kom frem, så et eller andet må den minde om 😀 men ikke noget specifikt.
  Tak for erindringen Helle og God Påske 🙂

 • Maria G

  Den här låten har jag aldrig hört, men den var härlig!
  Ha en riktigt bra dag!

 • Petunia

  Din link nr 19 er sletter! jeg håper det e ri orden at jeg la deg inn på nytt med bilde?? Du er nå nr 30 (tror jeg det ble).. Hvis du ombestemte deg og ikke vil ha ditt innlegg på listen, så bare gi meg beskjed, så sletter jeg deg igjen.
  Jo, det vare t slikt rødt kryss før. Vet ikke hvorfor det ikke er der mer. Linktjenesten har oppgradert seg flere ganger, så det er sikker noe i innstilligene jeg må forandre på – la deltakere selv slette sine innlegg eller noe slikt. Skal se på det en av de nærmeste dagene. Det er jo til stor hjelp for meg også at dere kan slette knapper som ikke vriker og legge dere inn på ny osv:)
  Nå skal jeg høre på låten din!!

 • Petunia

  Jeg lytte til sangen nå! Jeg har ikke hørt denne før, i alle fall ikke med dansk tekst. Men selve melodien virker kjent. Kanskje jeg har hørt den med engelsk eller norsk tekst? Er den oversatt fra engelsk eller er det en gammel dansk sang??

 • Petunia

  Det er visst en gammel amerikansk folketone, oversatt til mange språk.. Jeg fant denne:
  http://wimp.no/site/web3/view.ftl?page=track&track=3033930
  Det virket mer kjent, ja!!

 • Ditte

  Super bud, Helle 😉