Fru Nielsens Hverdag header image 2

Læge uden grænser.

Skrevet torsdag d. 24. januar 2008 kl. 11:08 og gemt i: [blodtryk]

Det er altså min egen læge, jeg taler om. Han ville have lov til at tage et billede af mig midt i konsultationen, men det modsatte jeg mig altså, jeg havde nemlig ikke lagt make-up idag 🙂 I næste uge slipper jeg ikke. Det var også ham som tændte en cd under GU, så sang vi med imens.

Jeg snakker udenom hva’? Blodtrykket det var ikke helt godt, sådan lige på grænsen. Vi ser det an en uge, så kan vi måske ændre noget andet medicin, det er så skønt at være fri for de bivirkninger… men hvis det ikke kan være anderledes, så må jeg leve med dem.

07 kommentarer ↓

 • Lene

  Helle, har du overvejet at låne et blodtryksapparat med hjem eller købe et? for selvom han spiller musik 😉 så kan dit blodtryk jo godt være højere (hvidekitler hypertension)hos ham end til hverdag.

  jeg kan godt lide roen, din nye baggrund og banneret giver 🙂

 • Helle K.

  Lene: Jeg har et blodtryksapparat derhjemme, men jeg er ikke god til at tage det. Jeg fumler. 😉

 • Janne

  Jeg krydser finger for at det er bedre i næste uge, det vil da være rart at kunne forsætte med en lave dosis.

 • Jette H

  Hold da op, her er blevet lyst og dejligt, men farverne var nu også gode. Ps. Jeg har sendt dig en mail 😉

 • Helle K.

  Janne: Jeg synes tiden er lang til næste uge…

  Jette: Tak 🙂 og Tak 🙂

 • anjoe

  Jeg er heller ikke iblandt gruppen af tidligere “ju-hu’ere”, hvad dit nye blogudseende angik, MEN kontra synes jeg 100%, at blog-ejer må bestemme totalt – og det gør du, helle k.! Flot er din blog absolut altid 😉

  Håber at blodtrykket vil arte sig indenfor kort tid – altså arte sig korrekt…

 • Helle K.

  Anjoe: Det er det der er så fedt, at jeg bare kan bestemme det hele her
  😉 Det håber jeg også – tak for dit gode håb 🙂