Fru Nielsens Hverdag header image 2

Jeg er lige her.

Skrevet mandag d. 6. december 2010 kl. 12:41 og gemt i: [fru Nielsens Hverdag, smerter, sne]

Det er en dum tid.
Den seneste uge har det hele (næsten) været lidt træls.
Ekstra smerter og næsten endnu værre en træthed som trækker tænder ud.
Hvis ikke jeg tog mig selv i nakken, så kunne jeg ligge dagen lang… og helt ulig mig, så har jeg rent faktisk lagt mig og småblundet.
I morges tænkte jeg, at jeg måske kunne arbejde mig til energi… det kunne jeg så ikke, men jeg fik ryddet fortovet for den sne som faldt i går eftermiddag og aften, 70 meter fortov og div. havestier, så er bunden ligesom lagt.
En tur om øen med Emma.
Derefter tog jeg bilen på biblioteket, jeg kunne slet ikke gå helt derop.

Nu sidder burde og banker mig i hovedet, der er flere ting som skulle og burde laves, men det bliver godt nok ikke lige i dag.

Det er lidt surt, at jeg ikke lige kan finde kræfter til en tur mere i solen, der er det mest vidunderlige vejr – klart og solrigt 🙂 Måske i morgen.

Nyd solen og din dag 🙂

0

···12 kommentarer ↓

 • Inge

  Jeg synes det lyder som om du allerede har brugt dig selv godt i dag, måske “burde og skulle” du give dig selv lov at tage nogle slapper dage
  God dag til dig. 🙂

 • Catarina

  Kære Helle – for mig lyder det som om at du skulle lytte meget mere til din krop osse selvom der sidder de dersens dumme Heller på hver af dine skuldre og slår dig i hovedet med deres burde og skulle.

  Husk at passe på dig selv, det er altså det aller vigtigste ellers forsvinder den glade Helle helt. 🙂

  Knus til dig fra mig (håber ikke jeg smitter). 😀

 • anjoe

  Alle gode gange tre – jeg tilslutter mig ovenstående kommentarer 😉

 • Rejen

  Helle for pokker da, der er da ingen der forventer at du skal være superwoman (kun dig selv måske)…pas nu for dælen da på dig selv, du har da nået flere ting, så slap du bare af og PAS PÅ DIG SELV!!!..knus fra mig

 • Annette's space

  Ja jeg kan også kun tilslutte mig de ovenstående skribenter 🙂
  Pas på dig selv og drop “burde og skulle” ………. 😀

 • Anette

  Jeg kan også tilslutte mig det de andre skriver – men omvendt så kan jeg også godt forstå at du gerne vil “gøre noget” (rydde sne, gå på biblioteket) Det der snerydning det er da ikke en hel lille tjans. Kan i ikke få en af børnene til det mod lidt ekstra lommepenge måske? God bedring Helle – jeg ved du passe på dig selv. Man orker ikke altid at høre det hele tiden.Knus 🙂

 • Helle K.

  Hvor er I altså søde 🙂

  Jeg ved godt, at det er mine egne (og mandens) forventninger, jeg lever op til 😉 men det er så svært at sige: “Jeg kan ikke mere – timeout”, når jeg altid har haft styr på alting.
  Det er svært at lade være med dit og dat, når jeg gerne vil have tingene gjort – på min måde og når jeg synes 😉
  Det er også svært at være “syg og stakkels”, når man hellere vil være stærk og på forkant.

  Jeg ved godt, at det kun er mig som kan mærke, hvornår jeg skal tage en pause og lade det hele ligge…. jeg synes, at jeg er blevet bedre til at lade være med at fjerne nullermænd hele tiden, men jeg har det ikke godt med rod – så bliver jeg stresset.

 • johanne

  Det er meget meget svært, næsten umuligt at sige “kan ikke mere”. Selvom man er blevet bedre til at lade nullermændene ligge, så er der jo stadigvæk meget, man gerne vil – fordi man altid har gjort det.
  Jeg forstår, hvad du mener, for det er svært at acceptere. Og hvis jeg vidste, hvordan man droppede den dårlige samvittighed, så var jeg rig og berømt! Jeg kæmper selv med den og bliver også stresset af rod og de julesmåkager, jeg altid før har bagt, undtagen i år!
  Men alligevel er du jo nødt til at passe på dig selv. Så det må du gøre…i den overbevisning at lige pludselig, er du tilbage på banen igen. For det er du jo.
  Stort varmt knus fra mig.

 • Helle K.

  Tak Johanne – dine ord er så sande, og jeg vil lægge mig dem på sinde 🙂

 • Pia

  Hej Helle.

  Denne fik jeg i dag, – deler lige med dig 🙂

  Rengøringstips:
  Hvis du har et rodet hjem, skal du gøre følgende:
  1: Opret en ny mappe på din computer.
  2: Navngiv mappen “rod i huset.”
  3: Gå hen og tage et glas vin
  4: Højreklik for at slette mappen.
  5: Computeren vil derefter spørge:
  “Vil du fjerne rod i huset permanent?”
  6: Klik JA – knappen.
  7: Placer dine fødder på bordet, drik din vin og bare nyd;)

 • Helle K.

  Tak Pia – det var jo lige den jeg manglede 🙂

 • Fod på…

  […] K. | tirsdag d. 7. december 2010 kl. 08:13 Da jeg beklagede mig i går, var Pia så sød at sende denne til […]