Fru Nielsens Hverdag header image 2

Røde kinder.

Skrevet tirsdag d. 8. januar 2008 kl. 09:26 og gemt i: [influenza]

Her til morgen sidder jeg med de rødeste kinder. Jeg er heldigvis meget sjældent syg, men jeg tror nok, at jeg må overgive mig i hr. influenzas favn. Iaftes kunne jeg ikke falde til ro. Efter en time frøs jeg, så hellere kroppen rystede, da jeg stod op for at finde et tæppe, kunne jeg mærke, at jeg var dampende varm, så vidste jeg jo godt, hvilken vej det bar, flere af medkursisterne på Smerteklinikken har været syge før jul, alle med influenza, jeg troede bare, at jeg klarede mig fri.
Imorges rystede jeg stadig af kulde, så det var svært, at få sig på højkant, men mindste skulle i skole, men da han var sendt afsted kl. 8, løb jeg ind og smed mig i sengen, jeg sov indtil kl. 9 – nu skal mellemste nemlig afsted.
Jeg tror, at det ender med, at jeg må give mig og gå rigtigt i seng, det hader jeg bare, jeg synes, at jeg spilder tiden, jeg skal jo strikke djævlehue idag. Det er efterhånden 7 år siden jeg sidst har haft influenza, sådan med 40 i feber og nærmest bevidstløs, det var faktisk den omgang, der udløste fibromyalgien, måske skulle jeg håbe, at denne gang kunne jeg blive rask igen, lidt optimist er man vel altid?. Jeg har selvfølgelig været angrebet af en virus indimellem, men det er jo småting, der kan man stadig hygge sig på sofaen. 🙂 Det værste er næsten, at vi som regel smitter hinanden, for to år siden, var alle syge, pånær mig. De lå med høj feber i en uge på skift, så når den ene stod op, så gik den næste i seng, det er altså ren nedtur. Nu kan jeg mærke, at jeg sejler rundt, måske starter jeg med sofaen, bare for at se, om det er en mulighed…jeg har en krimi på video fra iaftes, den ville jeg da gerne se.  JEG GIDER IKKE SOVE OM DAGEN, BASTA!

011 kommentarer ↓