Fru Nielsens Hverdag header image 2

Overvejelser.

Skrevet onsdag d. 19. december 2007 kl. 13:34 og gemt i: [bil]

Jeg har endnu ikke truffet en beslutning, om jeg vil køre bil eller ej. Idag kørte jeg til Aalborg, men jeg valgte motorvejen fra, sådan føles det tryggere. Hvis jeg boede i Aalborg, så ville jeg nok bare sige, slut med at køre, men herude på landet giver det en enorm frihed, at kunne sætte sig i sin bil og køre hvorhen man vil. Jeg har elsket friheden ved at køre, lige siden jeg fik kørekort for 27 år siden.
Idag var det også lidt fedt, at jeg skulle køre i en ny bil, altså ikke min, men en lånebil mens min egen er på værksted. Jeg kan godt mærke, at min krop ikke er egnet til den sporty model en Citroén C4 er – min høje Berlingo er mere min stil. Sådan en helt ny og kulsort fræk bil – yes det var godt, men jeg glæder mig også til at få min egen Bedstemor And bil hjem igen.

0

·6 kommentarer ↓

 • Gitte

  *G* Bedstemor And bil.. Hi hi. Jeg kan godt forstå hvis du er lidt nervøs efter den episode du havde med lastbilen, men jeg tror ikke der er andet at gøre end komme bag rettet igen. Du gjorde det rigtige 🙂

 • Helle K.

  Gitte: Synes du ikke en Berlingo ligner? Jeg ved ikke om det rigtige er, at komme ind bag rattet – jeg tænker stadig. 🙂

 • Billedmager

  Hvorfor kan man ikke køre i bil med din sygdom?

 • shabby-marianne

  Jeg elsker næsten alle slags biler – elsker at køre – selv om det er hårdt for mine knæ

 • Helle K.

  Billedmager: Det er især lange ture, som har været svære – jeg får ondt i ankler, fødder, håndled og skuldre, men det bestemmer jeg jo selv, om jeg vil tage den smerte med – problemet er, at kroniske smertepatienter ofte har svært ved at bevare koncentrationen, det var derfor jeg skrammede Berlingoen i sidste uge – på et eller andet tidspunkt KAN det jo ende med, at jeg kører galt, det er den overvejelse, jeg må gøre…både for min egen og andres skyld.

  Marianne: Jeg elsker altså også at køre – men har også problemer med både led og muskler, men på en god dag, så er det dejligt at køre ud i verden.