Fru Nielsens Hverdag header image 2

Det Danske Sygehusvæsen.

Skrevet mandag d. 13. august 2007 kl. 15:42 og gemt i: [diverse, helbred]

Man hører så ofte, at folk beklager sig over den behandling de har fået i Det Danske Sygehussystem, men jeg må sige, at jeg føler mig rigtig godt behandlet og taget hånd om. Normalt kan man jo ikke lige ringe og tale med en læge på sygehuset, men jeg har haft nogle problemer med min arm efter min indlæggelse, jeg var efterhånden blevet nervøs, så idag ringede jeg og talte med sekretæren på neurologisk afdeling i Aalborg, hun ville tale med overlægen, som jeg havde været til samtale med inden jeg blev udskrevet. Kl. 15.30 ringede han tilbage til mig, vi fik en rigtig god snak og han kunne heldigvis berolige mig – han rundede af med at sige, at jeg altid skulle ringe tilbage, hvis jeg var i tvivl, blev bange eller havde spørgsmål. Det gjorde mig så varm, at han tog sig tid til mig – jeg så jo hvor travlt der var med de indlagte patienter.

0



2 kommentarer ↓

  • Deborah

    Det var dejligt at høre! Jeg har desværre frekventeret sygehuse i stor stil, og jeg har prøvet både og, men heldigvis mest godt!

  • Helle

    Jeg har desværre også oplevet nogle dårlige ting, jeg er ked af at sige det, men hvergang har det været med kvinder…sikkert tilfældigt, eller også har vi kvinder en indbygget ide om, at vi bare skal tage os sammen og komme videre.