Fru Nielsens Hverdag header image 2

og fra den anden side…

Skrevet tirsdag d. 11. november 2008 kl. 17:47 og gemt i: [arden]

Disse billeder er taget fra den anden side af huset – og kvaliteten er bedre, så her kommer lige nogle flere…


Her ser du Dyreparken. Imellem træerne findes mosen og Natur Legepladsen.
Det er i dette område, at Emma og jeg går vore daglige ture.


Udsigten mod jorden.
Hmmm jeg troede, at han sad i maskinen – og ikke spadserede rundt om den 🙂


Udsigten ind over byen – kirken i baggrunden.


Huset fra den anden side – den røde stern skal males og/eller dækkes med brædder – bare lige så du ved det 😉


Bare fordi jeg syntes, at det var sjovt at jeg var højere oppe end træet og lygtepælen 🙂

013 kommentarer ↓

 • marianne

  LOL…. du er altså lidt småtosset – savner et billed af familien hævet over jorden….. Men nu fik du vel et godt billed af jeres drømmehus og grund…. der er vist gået lidt paparazzia i dig 🙂

 • Anne, Mandagspigen

  altså bare det var mig….men det billede hvor du kikker lige ned, gør mig en anelse svimmel 🙂

 • anita thomhave simonsen

  Hej Helle !

  nej hvor bor du bare et lækkert sted…dyrepark og så lige ud til naturen….sikken et dejligt sted….og et dejligt hus….og sikken en fed oplevelse med liften…sådan en tur ville jeg også gøre hvis jeg fik muligheden……husker forresten da jeg boede inde i Randers og vi fik lagt nyt tag på vores ejendom…jeg boede på fjerde etage og gik da bare ud og kravlede rundt på stilladset, da håndværkerne var gået hjem…men det var før jeg havde mit digital kamera….jeg er ikke bange for højde, så jeg ville også nyde det…flotte billeder du har taget…og dejligt at se hvor du bor sådan fra oven og så kommer der meget mere af omgivelserne med…tak for et fint kig til dit sted i naturen…

 • Helle Koed

  Det ser super lækkert ud der hvor du bor. Det er da sjovt at se sit hus fra en anden vinkel! 🙂

 • Catarina

  Hvor bor i altså bare dejligt. Hvor ville godt have stået der ved siden af dig, det er for vildt. 😀

 • Tina Poulsen

  Fin udsigt 🙂 Jeg elske kraner… eller nærmere højderne! FOr nogen år siden, fik jeg en tur i en 74 m høj kran, hvor en kurv han i kæder nedenunder!!!! Jeg mener at kunne huske at det er den højeste man kan få fat i 🙂 Det var desværre før jeg fik digital kamera,,,, så det er noget med at lede i en skuffe med et par tusind løse fotos 😉

 • Lene

  Du ER sej, Helle 🙂 og sikke en natur du bor i nærheden af.

 • johanne

  Nej, hvor spændende at se dine daglige omgivelser. Fantastisk…selvom billederne gør mig svimmel, specielt det hvor du kigger lige ned. Jeg kan forestille mig, at du sidder deroppe.
  Tusind tak for fantastiske billeder 🙂

 • Pernille

  Sikke en oplevelse.
  Det sætter tingene lidt i perspektiv, at se det hele fra oven.
  I min barndoms besøg hos min farmor og farfar var et luftfoto af hele grunden (min farfar ejede en planteskole, der var meget stor). Det var underligt at se det hele ovenfra. Specielt at se hvor lille den del af grunden var, han solgte fra efter at have opført et typehus og anlagt en pæn stor have 🙂

 • Helle K.

  Marianne: Det ta’r jeg som en kompliment 🙂 og der er MEGEY paparazzi i mig 🙂

  Anne: Du får lige en arm til støtte 😉

  Anita: Ja det er en dejlig plet 🙂 med dejlig natur. Jeg har også engang kravlet på et tag – oppe ved skorstenen – bare for lige at se og så fordi de ikke troede, at jeg turde.

  Helle: Ja det er skægt sådan at se det hele fra oven 🙂

  Catarina: Du ville da være velkommen sammen med mig i liften 🙂

  Tina: De billeder må du lige finde – det lyder rigtig fedt 🙂

  Lene: Det er dejlig natur og jeg er en sej madamme – jeg ved det godt 😉

  Johanne: Jeg sidder ikke – jeg går rundt og kigger ud over kanten hele vejen rundt 🙂

  Pernille: Fantastisk oplevelse 🙂 Det gør det nemlig. Jeg husker også min barndoms luftfoto – jeg var meget fascineret af dem 🙂

 • Sister Bonde

  Whaw Helle – du er da virkelig en fantastisk støbning. Tænk at du turde – flot og flotte billeder. Mine ben ryster, bare jeg står på en stige.

 • Helle K.

  Sister: Nå det ved jeg nu ikke – så vildt var det da heller ikke 😉 Sådan er der åbenbart mange som har det 🙂

 • Gitte

  Det er nu fedt at se byen lidt foroven, dejlige billeder 🙂