Fru Nielsens Hverdag header image 2

Kender du det?

Skrevet torsdag d. 30. oktober 2008 kl. 08:22 og gemt i: [muskelgigt]

At man har en eller anden boblende fornemmelse, men man tør ikke rigtigt tro på det?
Sådan har jeg det…
Jeg kunne blive sur og bitter, fordi jeg i 8 år har døjet med smerter p.g.a. en sygdom, som det nu viser sig, at man kan helbrede.
Det gider jeg ikke, hvem skal jeg også være bitter på?
Der er jo ingen som har gjort det med vilje.

Istedet for vil jeg forsøge at glæde mig, håbe og tro på, at det her ender godt.
At efter 1 eller måske 2 års behandling, så kommer jeg ud på den anden side som et nyt og velfungerende menneske.
Et menneske uden smerter.

Det sværeste bliver næsten, at jeg skal gå i solarium – det synes jeg er så afsindigt kedeligt. Heldigvis varer en omgang kun 6 min. og der er sådan en knap som jeg kan trykke på, så sprøjter den vand udover mig – så kan tiden gå med det 😉

Jeg tør næsten ikke sige eller bare tænke tanken, at jeg måske og forhåbentligt ender med at kunne gå på arbejde igen, at have et helt almindeligt liv igen, at kunne “det hele” igen, men det er den tanke som trænger sig på.

Wauw hvor jeg glæder mig 😀

022 kommentarer ↓

 • johanne

  Den tanke kan da gøre én “høj.” Måske at opnå det, man aldrig har turdet håbe på….Wauw. Jeg forstår din glæde, og håber sammen med dig.
  Det nytter iøvrigt ikke noget at være bitter…det vil kun være dig selv, det vil gå ud over.
  Ha´ en rigtig god dag.

 • kagekonen

  Jeg kan godt forstå, at du har det sådan. Det tror jeg også, at jeg selv ville have. Det er fantastisk at du kan slippe bitterheden, for som du siger, hvem skulle du rette den mod… og den ville i øvrigt slet ikke være fremadrettet, og det er der du skal hen, – fremad. Jeg er så glad på dine vegne.

 • Gitte J

  Det er da bare helt vildt – et liv uden smerte 🙂 Dejligt for dig.
  Det med solarium er kedeligt, men hvis det hjælper er det jo kun en lille ting. Du skal vel ikke gå hverdag? Jeg går når jeg trænger til at blive varmet igennem og det er ikke tit.
  Håber du finder dig selv igen, god dag:-)

 • Helle

  Hvor lyder det godt. Jeg håber sammen med dig, og glæder mig på dine vegne. Ha’ en dejlig dag !

 • et cetera

  Fantastisk, Helle, hvis du kan blive smertefri!
  Bitterhed er fuldkommen formålsløst – livet kunne i så fald bestå af én lang række (ihvertfald for nogle af os’ vedkommende) jerimiader over “hvorfor lige mig” – “hvorfor først nu” – “hvorfor ikke” … Det kan vi ikke bruge til andet end at forpeste de gode stunder, der trods alt også ér, og dét har jeg aldrig haft indtryk af lå til dig – tværtimod, faktisk …

 • Pernille

  Det lyder bare dejligt.
  Positive tanker vil altid bedre end negative.
  Godt at du kan 🙂

 • Jonna

  Det lyder da dejligt. Bitterhed forpæster kun livet, så det kan vi ikke bruge til noget.Og alt må værer letter når du bliver smertefri.Rart du har det at se fremtil.

 • Catarina

  Åhh hvor lyder det bare fantastisk – tænk om du kan blive fri for dine smerter. Wauw! Det er sku lige før jeg kan mærke dine bobler i min mave. Jeg er så glad på dine vegne. 😎

 • Helle K.

  Johanne: Ja wauw – og tak. 🙂

  Kagekone: Tak 🙂

  Gitte: Selvfølgelig kan jeg klare at gå i solarium en gang om ugen, men jeg synes altså, at det er mega-kedeligt 🙂

  Helle: Tak 🙂

  et cetera: Tak 🙂 jeg føler heller ikke,a t jeg er sådan en bitter person, som aldrig kan glemme og som ærgrer sig over ting, som ikke kan ændres. FREMAD 🙂

  Pernille: Jeg VIL være powitiv 🙂

  Jonna: Jeg håber ihvertfald 🙂

  Catarina: Tak 😀

 • Lisbeth

  Det gør mig mægtig glad på dine vegne…..kan slet ikke forestille mig hvordan det er at leve med smerte i lang tid… krydser alt hvad jeg kan for dig.

 • Stine

  Jeg forstår dig godt – men hvor bliver det da pragtfuldt. For jer allesammen 🙂

 • Sister Bonde

  Meget, meget spændende.

 • anjoe

  Der skulle ikke være noget Jeppe på Bjerget her – drømmer jeg, eller er jeg vågen – men de mange tanker, du gør dig, er da ganske naturligt.

  Wauw hvor jeg er glad på dine vegne; det er dæleme værd at forsøge 😀

 • Karin - Abildjyden

  Hvor er det bare vildt, hvis denne behandling kan gøre dig rask. Kan godt forstå du vil nyde tanken, glæden over at du snart er smertefri. Det er også mit største ønske…. Jamen det er da bare alt for vildt.

  Det med at solarium er kedeligt. Hvad med at ændre tanken her, sige det er de 6 min, 1. gang om ugen, du tager din powernap i et solarium. Mange tager disse 6 – 10 min, mange steder, så hvorfor ikke i et solarium. 😉

 • Else

  Helle, jeg håber virkelig de har fundet årsagen til dine smerter og at behandlingen virker, så du kan blive smertefri 🙂 Hvilken skøn tanke – sidder lige og tænker hvad nu hvis det var mig… Det må være som et nyt liv du får foræret Helle 😀 Krydser fingre for det virker og ja bitterheden kan du ikke bruge, men det tror jeg hellere ikke ligger til dig 🙂

 • Joan

  Åh hvor vil det være godt for dig, hvis du ender op som smerterfri.
  Det ønsker jeg virkelig for dig.

  Glæder mig til i morgen 🙂

 • Tina - omme i London

  Waurv – det lyder da helt fantastisk, hvis det kan lade sig goere. Jeg krydser fingre for dig!

 • Ella

  Åhh, hvor jeg ønsker for dig at dine smerter vil forsvinde med behandlingen, Helle. Du fortjener at leve et helt almindeligt hverdagsliv uden alle de bekymringer, der følger med daglige smerter. Hvor er jeg glad på dine vegne 🙂

 • Anne, Mandagspigen

  hvor ville det være dejligt Helle… bare det dog vil ske 🙂

 • Helle K.

  Tak for jeres søde kommentarer 🙂

  Jeppe i Baronens seng – sådan føles det virkeligt 🙂

  Et nyt liv – jeg håber 😀 😀 😀

 • conny

  Det er da vildt gode udsigter, du pludselig har fået. Held og lykke – og så kan du jo ligge under “solen” og planlægge indkøb og den slags.

 • Helle K.

  Conny: Ja – jeg håber det bedste 🙂 jeg bliver så opkørt fordi det er kedeligt, at jeg sikkert ikke får tænkt en eneste fornuftig tanke under solen 🙂