Fru Nielsens Hverdag header image 2

Man skal være god ved dyr.

Skrevet tirsdag d. 29. juli 2008 kl. 10:11 og gemt i: [dejlig dag]

På en tur i skoven i Hals nød vi hver især vores små sysler…

Jeg havde kameraet med og yngste (ikke min men en endnu yngre niece) kiggede på smådyr og kravl.
Hun fangede en græshoppe og jeg foreslog, at jeg tog et billede af den. Jeg forestillede mig vel, at hun ville sætte den på hånden …


Men hun gik lidt mere  hårdhændet til værks – og jeg hørte hende sige, da hun satte den tilbage: “Hvis du er blevet blind, så er det bare ærgerligt”.  Den så nu ikke ud til at have lidt overlast 🙂

Idag er der stinkende varmt – igen.
Håndværkeren sidder oppe på taget – det skal tages af, så vi kan få et nyt lagt på.
Jeg har lige været en tur deroppe, der er endnu ikke som i en bageovn, men man kan mærke, at det ender med at være sådan i løbet af dagen.

Det bliver garanteret pænt – nyt tag og nye vinduer, som er bestilt til levering i uge 38.

Jeg driver lidt rundt.
Varmen er strid.
Jeg får ikke lavet noget af betydning.
Idag skal jeg have styr på nogle billeder.
Jeg ved jo, at det lige pludselig kan vokse mig over hovedet, hvis jeg ikke får styr på dem efterhånden.
Jeg får ikke strikket, jeg sveder hænderne, når jeg skal holde ved et strikketøj.
Jeg har et par bøger, som jeg kan sætte mig med.

Nyd din dejlige dag, som jeg vil nyde min.

015 kommentarer ↓

 • conny

  Spændende med nyt tag. Faktisk har vi planer i samme retning og har et parcelhus fra 1970. Hvilken slags tag skal I have? Er det noget, håndværkeren klarer helt på egen hånd, eller får I anden professionel hjælp undervejs?

 • anjoe

  Ja misundelig på Håndværkeren er der da vist ikke mange, som er. Han burde ha’ en parasol til at skærme og en stor ventilator til at svale. Husk at servere masser af drikkelse til ham 😉

 • Helle K.

  Conny: Vores hus er et parcelhus fra 1962, vi skal have tagplader de passer bedst i stilen – og fordi hældningen er så lav på taget – det er noget håndværkeren har konstateret, vi kunne ellers få nye tagsted forærende, men sagde nej tak 🙂
  Håndværkeren klarer det selv. Han er tømrer, så det skulle han jo gerne kunne 🙂 Mellemste går lidt til hånde. 🙂

  Anjoe: Nej misundelig er der ingen grund til at være. 🙂 Han har lige været inde og drikke hyldeblomst med danskvand – det slukker så dejligt. Jeg har isterninger i fryseren, så jeg er forberedt 🙂 Han drikker ikke øl på arbejde, så det behøver jeg ikke have klar. 🙂

 • Bambi72

  Puha godt det ikke er mig der skal sidde oppe på et tag i denne varme… Men det bliver da rart med nyt tag 😀

 • Helle K.

  Bambi: Han siger, at det er verdens bedste slankekur 😉

 • Mariann

  Det bliver da bare så flot jeres hus, men sikke en varme og skulle kravle rundt på taget i. Godt du kan servicerer lidt med kolde drikke.

  Mit energi-nivea er godt nok også lavt, det er ikke de store ting der bliver lavet i disse dage, det må indhentes senere 🙂

 • Helle

  Bare det var mig, som skulle ha nye vinduer. Vi mangler “et par stykker”, men det kommer nok.
  Vi har været i Øster Hurup, siden kl. 10, men ved middagstid friskede vinden noget op, så der var ikke varmt (altså der hvor vi havde plantet os). Men føj, da vi kom hjem, det var dejligt (for vi klager nemlig ikke over varmen !)
  Håber I har haft en dejlig dag !

 • Helle Koed

  Nu skal han passe på sig selv deroppe på taget 🙂
  Vejret give i dag kun anledning til das i skyggen og koldt at drikke… SKØNT! 🙂

 • Helle K.

  Mariann: Jeg tror, at det bliver flot 🙂 håndværkeren har lige holdt en pause fra taget, men han skal derop igen.

  Helle: Selvfølgelig kommer det 🙂 Stranden – det lyder dejligt, men for koldt ? Jeg klager heller ikke, men jeg puster 😉

  Helle: Det gør han, han er jo vant til at arbejde i både varme og kulde 🙂 Skønt når man bare slapper af og bliver varmet godt igennem 🙂

 • anita thomhave simonsen

  Hej Helle!

  vi går også igang med at få nyt tag på på mandag…men vi skal ikke selv pille ned…….men glæder mig til det bliver færdigt…..sjovt billede af hunden og hænderne…grine, grine………smukt billede af græshoppen….ja sådan er det nogen gange med børn, de hører efter, når man beder dem om noget…men på deres måde….haha ! grinede også af hendes bemærkning…..de er sgu kære de unger !….

 • Janne

  Varmen har været uholdlig i dag.. vi skulle hjem fra billundkanten med camping vogn, hvilket tog dobbelt så lang tid som sædvanligt, da vi holdte mange pauser undervejs.

 • margrethe

  Pyha, sender kølende vinde til håndværkeren og dig – Det hár været varmt idag, igen. Jeg er rød som en reje – selvom jeg har smurt mig ind i masser af creme med solfaktor – solen har været streng idag 😉

 • Helle K.

  Anita: Held og lykke med taget. Det er dejligt, når det er overstået – det sviner en del 🙂
  Tak der bliver nok rigtig mange billeder – som altid 😉 Der kommer mange sjove bemærkninger – og kloge betragtninger 🙂

  Janne: Ja for søren – jeg kan godt forstå, at i holdt pauser – en bil er som en bageovn 🙂

  Margrethe: Tak – jeg mærkede godt, at det blæse lidt 😉 Jeg har ikke været særlig meget i solen – det kan jeg ikke holde ud, men under en parasol, så går det 🙂

 • anjoe

  Hov, hov, jeg nævnte da heller ikke et ord om øl; kun drikkelse 😉 Hvorfor skulle håndværkeren din være så dum at ville drikke noget alkoholisk, mens han arbejder, og hvorfor skulle du være så dum at tilbyde ham sligt…

 • Helle K.

  Anjoe: Det var bare mig som vrøvlede 🙂