Fru Nielsens Hverdag header image 2

Stille…

Skrevet mandag d. 14. juli 2008 kl. 10:25 og gemt i: [dit og dat]

Det var ikke planlagt, men af flere grunde blev det en stille weekend.
Jeg er ikke på toppen.
Det er svært at finde ud af hvorfor.
Måske er det bare afbetaling på gode oplevelser i hele foråret?
Måske har jeg svært ved at håndtere følelserne i forbindelse med det at være syg og pensionist.
Måske er det bare det hele.

Håndværkeren og yngste er taget til Hals.
Ældste er først kommet hjem fra Bulgarien i nat.
Mellemste er hos en kammerat.
Så jeg har haft huset for mig selv.

Jeg har læst to bøger og strikket en del.
Forleden købte jeg noget garn, som egentlig var for tykt til mit projekt, men jeg kunne ikke finde det rigtige, så nu forsøger jeg alligevel…
Det tykke garn var lilla – en farve som jeg ikke plejer at bruge, ikke fordi jeg ikke kan li’ den, men bare fordi…
Det ender vel med en trøje som jeg kan tage på, når jeg lige skal smutte ud i vejr og vind – eller i haven, afhængig af hvordan det hele ender. 🙂
Billeder? Næh ikke endnu, men senere.

I aften henter håndværkeren mig, så skal jeg til Hals.
Jeg ser frem til at få taget nogle billeder, men strandvejr kan jeg ikke ligefrem glæde mig til – så vi må nøjes med poolen – altså sådan en børnepool i stor størrelse, så damer også kan deltage. 😉

Nyd din dag – jeg håber, at den bliver god. 🙂

014 kommentarer ↓

 • Annie Fryd

  Nogen gange er det rart at få rum til bare at vegetere alene og ikke være på toppen…. Så gør bøger og garn godt!

  Det koster på identitetskontoen at acceptere at skulle leve en kronisk sygdom… Særligt hvis man også skal redefinere sin erhvervsidentitet.
  Jeg er de sidste år blevet voldsomt ramt af astma, som begrænser både mit aktivitetsniveau, men også mit tidligere arbejde som psykiatrisk bostøtte. Jeg kan ikke længere komme i hjem fyldt med støv, røg og hunde-kattehår… Derfor har vi forsøgt os med at starte butik herhjemme… Forhåbentlig vokser det til at kunne bære en indtægt til mig engang…

  Rigtig god tur til Hals, og også en nydelsesfuld dag til dig.

  Knus

 • Helle K.

  Annie: Nemlig 😉 Tak for din kommentar, det er gode og sande ord. Jeg har meget svært ved at acceptere, at jeg ikke længere skal på arbejde – selvom jeg ikke keder mig – men der er altid smerter og andre ting at forholde sig til – og det er svært. Jeg har været gennem et godt forløb på Smerteklinikken i Aalborg, det har hjulpet mig meget, men indimellem får jeg et tilbagefald. Jeg kan intet overkomme – og gider slet ikke sådan et stille liv, men det er bare ikke et valg for mig.

  Det må være svært med astma i så svær grad. De fleste hjem har jo et husdyr og støv – det kan vi jo heller ikke sige os fri fra. Men røg har jeg dog ikke – her har været røgforbud siden ældste blev født – og trods det, har de to ældste børn begge haft astma og når ældste har været i byen, har hun det direkte dårligt af røgen – også dagen efter.

  Det lyder som en rigtig god ide med en butik hjemme 🙂

  Tak – jeg vil forsøge at nyde i fulde drag 🙂

  Knus 🙂

 • Joan

  Godt du har kunnet tage den med ro helt for dig selv i weekenden.

  Hehe glæder mig til at se billeder af den trøje – eller fra starten af den 😉 Det er så flot en farve.

  psst. gider du spørge din ældste om det den 30. august? og så lige ringe eller skrive – for hvis hun ikke kan, skal jeg vist snart ha fundet mig en anden 😉

  Hav en rigtig dejlig uge i Hals. – nyd damestørrelsepoolen.

  Kram og godt humør smides i din retning – i de mængder du ønsker at modtage.

 • Helle K.

  Joan: Dejligt – farven er ok, men den er godt nok tyk 🙂

  Jeg vil nyde den stoooore pool 😉

  Jeg griber med rund hånd – tak 🙂

 • Karin - Abildjyden

  Bare tag det med ro, lad være med at tænke over hvorfor, nyd dagene, du kan jo læse, du kan strikke, så helt galt har det jo ikke været. Det har bare beriget dig med den ro du trængte til.

 • Helle

  Hej Helle !
  Det gør mig ondt, du skal “afdrage” på alle de gode oplevelser, foråret igennem, men om ikke andet, så har det jo været GODE oplevelser ! Af egen erfaring, ved jeg, det er “lidt nemmere”, når det er de gode oplevelser, der betales til bage på. En HEL weekend i eget selskab, det kunne jeg ski også godt tænke mig.
  Glæder mig til billedr af “strikken”. Ha’ nu en dejlig ferie i Hals. Det er ikke det værste sted, at befinde sig en sommerdag; havnen, “Rasmus klump”, stranden (selv i regnvejr). Jeg tror “susemig” vi skal en tur på “Rasmus klump”, en af de nærmeste dage, og a’ nogle pandekager. Varme knus til dig, og god bedring !

 • anjoe

  Der er så mange ting, der kan give nogle mindre gode hverdage; selv er jeg langt fra toppen her de seneste uger grundet vejrtrækningsproblemuser!
  Håber snart igen at kunne komme ud og lufte mig, såvel bare i dyt, men desuden på cykel eller primitive gåben 😉
  Men at kunne trække vejret normalt er trods alt toppen…
  Kram til dig, fru nielsen, for hurtig bedring; så prøver jeg samme 😀

 • MrsCute

  God-bedring-kram fra mig til dig suser gennem blogland 🙂

 • Johanna

  Nogle gange er ro bare det bedste i verden.
  God tur til børnepoolen… lyder spændende *G*

 • Billedmager

  Du har gang i en masse; flytning, studenter forberdelse m.m. så er det naturligt at du også skal slappe af. Jeg kan også mærke selvom jeg ikke er pensionist at jeg nogle gange kan have brug for at slappe af. Du bør nyde det selv om du ikke har det så smart. Kram og god bedring fra mig.

 • Lene

  Håber du har det bedre nu, og jeg nåede at købe bladet med dig i 🙂 Dejligt billede og god artikel, synes jeg 🙂

 • margrethe

  God bedring – Man kan godt have brug for at køre lidt i lavt gear – håber vejret blir til pool-dypning 😉

 • Lone

  Garnet er for tykt, og farven er ikke den rigtige…

  Læg det fra dig Fru Nielsen. Du bliver endnu mere ærgerlig over at spilde tiden på noget, du ikke rigtig glæder dig til.

  Læs endnu en bog og glæd dig til håndværkeren kommer og bringer dig til sol og strand 🙂

 • Helle K.

  Karin: Det har jeg gjort 🙂

  Helle: det må jeg lære at leve med 🙂 Strikken er ikke perfekt – alt for tyk, men jeg kan li’ farven 🙂

  MrsCute: Tusind tak – jeg mærkede, da det kom 🙂

  Johanne: Ro og børnepool var en del af ferien og det var perfekt 🙂

  Billedmager: Tak – du har ret. Nogle gamge skal man bare lade trætheden komme – der er jo en god grund til den 🙂

  Lene: Tak – og det går meget bedre nu 🙂

  Margrethe: Tak – det hele var lige det der skulle til 🙂

  Lone. Du har ret, men det er for sent – jeg kørte på og er i gang med første ærme, jeg ved bare, at det bliver en trøje som skal bruges om aftenen – evt. i mørke 😉