Fru Nielsens Hverdag header image 2

God weekend.

Skrevet fredag d. 11. april 2008 kl. 08:25 og gemt i: [musik]

Optagelsen er elendig, men gør som jeg – LUK ØJNENE – og lyt til Anisette.
Jeg ved ikke med dig, men hun kan nå mit hjerte.

0

·7 kommentarer ↓

 • Bambi72

  God weekend til dig også

 • Helle

  Det er en dejlig “fredagstradition”, du har indført, her på bloggen ! Bliv ved med det. Der vækkes minder.
  Sig mig, er det på søndag, I skal ha konfirmation ? God weekend til Jer !

 • Helle K.

  Bambi: Tak – og i lige måde. 🙂

  Helle: Tak og i lige måde . Nej det er først den 20. april 🙂

 • Nille

  Det er en utrolig smuk sang – og hendes smerte i den er afsindig smuk! Jeg ved ikke, hvornår optagelsen er fra – fra før hun mistede Thomas Koppel… men den rører dybt i et hjerte!

 • Helle K.

  Hej Nille – jeg synes, at jeg kan mærke hendes smerte helt ind i mit hjerte, jeg tror, at optagelsen er fra efter Thomas Koppels død…

 • anjoe

  Min ældste storebror, 7 år ældre, fulgte The Defenders, The Hitmakers samt Anisettes første band i hans ungdom, og lillesøster “flipper-anjoe” mødte Anisette flere gange siden, hvor Koppel’erne samt Ken Gudmand og Rudolf Hansen spillede rundt om i mindre forsamlingshuse, waww. Og de kunne huske min bror, og ville gerne høre nyt…

  At han så ikke var/er tilhænger af deres politiske holdninger, må tilskrives en mindre detalje 😉 Anisette har stadig en plads i hans hjerte *LOL* og hendes stemme er ikke til diskussion – den blev dømt ude efter bare de få år med Dandy Svingers, men yes, den ikke bare holder, men nærmest mere varm med tiden!!

 • Helle K.

  Anjoe: Jeg er misundelig 😉 Det er en rigtig dejlig historie du fortæller om Anisette… og hun har en fantastisk stemme. 🙂 Tak.